Poziv na predstavljanje svih zbornika

19.11.2015.

Dragi Neretvani i prijatelji Neretve,

Hrvatsko slovo i Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Zagrebu pozivaju Vas, u povodu obilježavanja 10. obljetnice djelovanja Društva, na predstavljanje svih zbornika u čijemu je imenu sadržan pridjev neretvanski, u godini u kojoj se očekuje izlazak dvadesetoga zbornika „iz neretvanske riznice“. Predstavljanje će se održati u prostorijama Hrvatskoga slova u četvrtak, 26. studenoga 2015., u 19 sati uz prigodan domjenak. Zbornike će predstaviti novinar, publicist i književni kritičar te veliki prijatelj Neretve Mate Kovačević, član uredništva svih zbornika „iz neretvanske riznice“, glavni urednik zbornika s Neretvanskoga književnog, znanstvenog i kulturnog susreta i glavni urednik prvih pet brojeva Hrvatskoga neretvanskog zbornika Stjepan Šešelj, njegov nasljednik na čelu uredništva Hrvatskoga neretvanskog zbornika jezikoslovac Domagoj Vidović te predsjednik Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Zagrebu i idejni začetnik Hrvatskoga neretvanskog zbornika Luka Vlahović. Dobro nam došli!

Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Zagrebu