Obavijest - osmi broj našeg libra

19.10.2015.

Uredništvo Hrvatskoga neretvanskog zbornika uime Društva Neretvana i prijatelja Neretve poziva Vas da svojim prilogom obogatite osmi broj našega libra. Pripominjemo kako u veljači iduće godine Društvo slavi svoj deseti rođendan te Vas pozivamo da nam se pridružite u obilježavanju navedene obljetnice. Svim autorima članaka objavljenih u prvih sedam brojeva Hrvatskoga neretvanskog zbornika još jednom od srca zahvaljujemo i pozivamo ih na nastavak dosadašnje plodonosne suradnje te se veselimo novim suradnicima. Ujedno zahvaljujemo vanjskim suradnicima (ponajprije lektorima i stručnjacima za grafičko oblikovanje), koji već osmu godinu zaredom besplatno glancaju naše tekstove i slikopisnu građu, te neretvanskim portalima (ponajprije portalima metkovic.hr i metkovic.news koji svake godine prenose naš javni poziv) i Radiju Narona na ustrajnome praćenju rada Društva. Radove za osmi Hrvatski neretvanski zbornik prikupljamo do 10. prosinca 2015. kako bi se na vrijeme obavila lektura i grafičko uređenje tekstova. S obzirom na to da ove godine zbornik mora biti u tisku ranije nego prošlih godina, molimo Vas da se strogo držite roka i šaljete samo dovršene tekstove jer zbog skraćenoga razdoblja za pripremu za tisak nećemo moći unijeti naknadne dopune i ispravke. Vaše priloge možete poslati na sljedeću e-adresu:

Uredništvo Hrvatskoga neretvanskog zbornika